Invitation

Bedre ledere – bedre verden: 70 millioner gode ledere

Industriens Hus

lørdag den 24. maj 2014 kl. 9-12

Vi ses lørdag den 24. maj 2014 kl. 9-12

Bedre ledere er den lige vej til en bedre verden. Det er temaet for en konference i Industriens Hus lørdag den 24. maj 2014 kl. 9-12.

Ja du læste rigtigt: Du skal bruge din kostbare fritid på at deltage.

Det gør ca 5 millioner spejderledere verden over hver uge. De bruger deres fritid på at udvikle næste generations ledere og formålet med konferencen er at give dig et indtryk af hvad de gør, hvorfor de gør det og hvad du og din virksomhed kan gøre for at hjælpe til.

Program:

Vi skal nå meget på de tre timer:

  • Den svenske konge indleder med at forklare hvad det hele går ud på.
  • James Turley, indtil fornylig CEO for 175.000 medarbejdere i Ernst & Young Global, tegner det store perspektiv: Hvorfor vi har brug for en bedre generation af ledere og hvordan vi kan få det.
  • David Hansen, 28 årig chef for Det Danske Spejderkorps, følger op med hvad vi gør i Danmark for at udvikle en bedre generation af ledere.
  • Tre unge danske spejderledere fortæller hvordan de træner til at blive bedre ledere og hvad de gør for bedre lederskab i udviklingslandene. Du får en oversigt over hvad du og din virksomhed kan gøre, og
  • HKH Prinsesse Benedikte runder konferencen af ved at svare på hvorfor hun bruger sin tid på netop den opgave. Konferencen afholdes på engelsk.

Gør det en forskel? Mere end du tror

70 millioner af verdens 200 millioner ledere har været spejdere og blandt dem Desmond Tutu, Madelaine Allbright og Barack Obama.

Pris:

Ernst & Young Danmark og DI støtter arrangementet sådan at det er gratis at deltage. Du er velkommen til at tage partner/ægtefælle med.

Tilmelding:

Tilmelding er nødvendig, og af hensyn til sikkerheden skal vi have navn, virksomhed/organisation og telefonnummer på alle deltagere. Tilmeld her: http://bit.ly/leadership-seminar. Pladsen er begrænset; evt. afbud sendes senest 3 dage før konferencen. Ved udeblivelse uden rettidigt afbud fakturerer vi dig 300 kr.

Bag konferencen står Spejderne i Danmark – alle farver – begge køn. Vi glæder os til at se dig.

Vibeke Riemer, President, The Olave Baden-Powell Society

Lars Kolind, Past chairman, The World Scout Foundation